Op zoek naar een vakantievilla in Le Marche Italië?

​Kom tot rust in Le Marche, De Marken

​​Geniet van Italïe in een vakantievilla in Le Marche. In "De Marken" kun je helemaal tot rust komen en je weer lekker opladen om na de vakantie vol frisse moed aan de bak te gaan. Elke vakantievilla is landelijk gelegen in een rustig dorpje genaamd Loretello. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels van Le Marche.

Genieten van het typische Italiaanse leven in de mooie natuur die Le Marche te bieden heeft. Onze vakantievilla's in Le Marche liggen rond een landelijk ingerichte terrastuin met typisch Italiaanse olijfbomen. De vakantievilla's bieden ook de mogelijkhed om met twee gezinnen vakantie te vieren en toch privacy te hebben.​​ ​Natuurlijk kunt u genieten van alle mooie dingen die Italië te bieden heeft. Diverse restaurants liggen in de directe omgeving van onze vakantievilla's. In de omgeving van Loretello is van alles te beleven.

Vakantievilla in Le Marche, uitzicht De Marken!
 

 

 

 

 

Loretello in Le Marche Italië

​Loretello is een rustig dorpje wat tegen de burcht "Castello Loretello" gelegen is. Deze burcht is een UNESCO monument en wordt veel bezocht door toeristen. Castello Loretello wordt bewoond door zo'n vijftien Italiaanse burgers. In de directe omgeving van de burcht wonen maar ongeveer veertig mensen. Elke vakantievilla in Le Marche ligt aan de voet van deze burcht. 

​Vakantievilla Quaranta en Trent'otto

Bij Loretello zijn twee ruime villa's gelegen, welke voorzien zijn van vele gemakken. Denk hierbij aan ruime woonkamers met televisie (inclusief Nederlandse zenders), dvd's en Nederlandse boeken. In de keukens van elke vakantievilla vindt u u moderne apparatuur, zoals u dat thuis ook gewend bent. U kunt gebruik maken van een koelkast, diepvries, oven, vaatwasser, kookplaat en magnetron.

Loretello vakantievilla in Le Marche - Trent'otto​De badkamers voldoen ook aan de eisen van de hedendaagse tijd. De badkamers hebben de beschikking over een douche, wastafel, toilet en wasmachine. Sommige slaapkamers hebben een balkon en/of eigen badkamer. Voor de jongste gasten zijn er babybedjes te gebruiken en elke kamer is voorzien van een klamboe. Om lekker af te koelen kunt u een heerlijke duik nemen in het privé zwembad. Rondom het zwembad vindt u diverse ligstoelen en er zij schaduwrijke plekken gecreeërd. 

Het zwembad van vakantievilla in Le Marche - Loretello
 

Wat te doen in Le Marche, De Marken?

​In Le Marche en de omgeving van Le Marche, is van alles te beleven en te bekijken. Nabij de vakantievilla's van Loretello liggen de plaatsen Pergola en bedevaartplaats Loreto. Ook een bezoekje aan Urbino of Corinaldo is de moeite waard. Corinaldo is een stadje wat helemaal ommuurd is. Wist u dat de grootste grotten van Europa in Frasassi gelegen zijn?

Iets verder weg, maar zeker de moeite waard is een bezoek aan kleinste republiek ter wereld, San Marino. Ook de heetste badplaats van Italië Rimini, is zeker een bezoek waard..

​Indien wenselijk kunt u ook wat actiever genieten van Le Marche, De Marken door heerlijk te wandelen, te fietsen of te werken aan uw handicap onder een potje golf.. Vanuit onze vakantievilla in Le Marche, heeft u een prettige ligging om de diverse bezienswaardigheden te te bereiken. Lees hier meer over de omgeving van onze vakantiewoning in Le Marche.

Voor meer informatie over onze vakantievilla  in Le Marche, kunt u verder lezen op onderstaande pagina's:

  Uitzicht op onze vakantievilla's in Le Marche vanaf Castello Loretello

 

 

 

 

 

 

 

Vakantievilla in Le Marche boeken?

​Enthousiast geworden over de mooie omgeving van De Marken en wilt u een vakantievilla  in Le Marche boeken? Onze vakantievilla Quaranta en Trent'otto verhuren wij in de periode april tot en met oktober. Nadat u uw voorkeursperiode kenbaar heeft gemaakt, sturen wij u een prijs op maat. In het voor- en naseizoen hanteren wij aantrekkelijke kortingen voor echtparen. ​De prijzen zijn inclusief lakens en handdoeken. Lees meer over onze prijzen.

Voor meer informatie over onze accommodaties in Le Marche en/of reserveringen kunt u contact met ons opnemen:

Vakantiehuis Le Marche Loretello
​Hans en Janneke Ester

E-mail: ​info@loretello.nl of h.ester@upcmail.nl​
telefoon: +31 (0) 575 523913 of +31 (0)6 55880049

Impressie vakantievilla's Loretello

​Hieronder een kleine impressie van onze vakantievilla's en omgeving van Le Marche. Voor meer foto's kunt u kijken bij onze fotogalerij.

Uitzicht op onze vakantievilla's in Le Marche vanaf Castello LoretelloHet zwembad met op de achtergrond vakantievilla Quaranta en Trent'otto

 


Vakantievilla in Le Marche: Burcht Castello naast Loretello
Een van de slaapkamers van onze vakantievilla in Le Marche
Missschien zocht u ook naar: