Villa Trent'otto

 

Villa Trent'otto staat aan de voet van de burcht 'Loretello' en is volledig gerestaureerd. Het heeft een ruime keuken, een eetkamer (met openslaande deuren naar het terras) en een zitkamer met tv (Nederlandse én buitenlandse zenders) plus DVD -speler. Het hele huis heeft centrale verwarming en daarnaast heeft de huiskamer een houtkachel. Het huis is rondom voorzien van luiken.


In de boekenkast vindt u een ruime keus aan Nederlandse literatuur en detectives. Ook zijn er DVD's van beroemde Italiaanse cineasten.
En.............er is uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden in de regio!

Het huis is geschikt voor vier tot vijf personen. 

De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur: een koelkast, diepvries, oven, gas-kookplaat, vaatwasser en magnetron. De badkamer beneden heeft een wc, douche, wastafel en een wasmachine (zie ook fotogalerij).
 

Boven zijn twee ruime slaapkamers (één met een twee persoonsbed en de ander met twee éénpersoons bedden). De één heeft een ruim balkon (met schitterend uitzicht) en de ander heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Tevens is er een kinderbedje. Beide slaapkamers beschikken over een twee persoonsklamboe.

Voor de kinderen:
Een kinderbedje, een campingbedje, een badje, 
een box, een kinderstoel, loopwagen en speelgoed (o.a. lego).
 

Achter het huis is een terras, waar men – onder de pergola zittend – uitkijkt over de heuvels richting de Apennijnen. Naast het terras bevindt zich de barbecue.

Villa Trent'otto en Villa Quaranta hebben een grote tuin met olijfbomen en delen samen het privé-zwembad (11 m x 5.50 m en 1,50 m diep).


Kijk verder op onze fotogalerij!