Villa QuarantaVilla Quaranta staat op een kleine heuvel naast Trent’otto. Het is geheel gerestaureerd in de typisch Italiaanse stijl met prachtige balken. Eind juni 2009 is het gereed gekomen voor bewoning. Het huis heeft een ruime eetkeuken en een grote woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de woonkamer is een tv (met Nederlandse en buitenlandse zenders) en een dvd-speler. De boekenkast kent een ruime sortering aan Nederlandse boeken en DVD's van beroemde Italiaanse cineasten. Er is bovendien uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden in de regio!
 
Villa Quaranta heeft centrale verwarming en is rondom voorzien van luiken. De woonkamer heeft bovendien een houtkachel. 

De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur: koelkast, diepvries, oven, gaskookplaat, vaatwasser en magnetron. De badkamer beneden heeft een wc, douche, wastafel en een wasmachine.

Boven zijn drie slaapkamers (twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en de derde met één persoonsbed met een onderschuifbed). Er is tevens een zeer ruime badkamer met twee wastafels, douche en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van klamboes.

 
Voor de kinderen:
Een kinderbedje, een campingbedje, een badje,
een box, een kinderstoel, loopwagen en speelgoed (o.a. lego).

Het huis is geschikt voor vier tot zes personen.
 


 


Als huurder hebt u samen met de bewoners van Villa Trent’otto een privé zwembad (11 m x 5.50 m en 1,50 m diep).
Villa Quaranta heeft een uitzicht, dat zo mogelijk nog mooier is dan dat Trent’otto! Ook hier is achter het huis een terras, waar men uitkijkt over de heuvels richting de Apennijnen. Op het terras is ook een stenen barbecue (zie ook de fotogalerij).